Lægning af træterrasse

Drømmer du om at få lægning af træterrasse? Så kan vi hjælpe. 
Hos JF Montage i Gelsted er vi eksperter i at bygge nye træterrasser i alle størrelser og former. Vi har gennem tiden bygget utrolig mange træterrasser, og med en bred erfaring kan vi derfor bygge en terrasse specialdesignet udfra dine ønsker og behov. 
Vi kører gerne ud og hjælper private og erhvervskunder i Middelfart, kolding, fredericia og odense samt resten af fyn.

En træterrasse giver haven nyt liv

En træterrasse er et naturligt samlingspunkt i haven, hvor det gode vejr og hyggelige stunder kan nydes blandt venner og familie. En ny træterrasse kan give nyt liv i haven, og skabe nye muligheder for at anvende udendørsarealerne oftere. 
Vi hjælper jer med at bygge en flot holdbar terrasse, som I kan få glæde af i mange år. 

Overvejelser du skal gøre inden træterrassen kan bygges

Inden arbejdet med træterrassen kan gå i gang, er der nogle overvejelser du skal gøre:

  • Hvor i haven skal træterrassen placeres?
  • Hvor mange kvadratmeter skal træterrassen være?
  • Hvilke træsorter skal anvendes?
  • Skal den være hævet, i niveauer eller andet?
  • Hvordan skal træterrassen se ud?
  • Skal den være vedligeholdelsesfri?
  • Skal det være en overdækket terrasse?

Vi hjælper gerne med inspiration, eller rådgivning og vejledning i forbindelse med materialevalg og design af den nye træterrasse. 

Hvad koster lægning af træterrasse?

Prisen for lægning af træterrasse er forskellig fra projekt til projekt. Prisen afspejles af forskellige faktorer som eksempelvis størrelse, valg af træsort, udformning og om der skal monteres en markise, solafskærmning eller andet i forbindelse med træterrassen. 

Da alle træterrasser er forskellige, har vi brug for at tage en dialog med dig omkring hvordan jeres nye træterrasse skal være, for at kunne oplyse mere om hvilket prisleje projektet befinder sig i. Du er også velkommen til at kontakt os uforpligtende for at høre mere om priserne på nye træterrasser generelt. 

Få et tilbud i dag og nyd sommeren på din nye træterrasse

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 42 50 10 eller send en besked til vores mail kontakt@jfmontagefyn.dk for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud. 

Har du andre projekter i træ som skal udføres? Så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi udfører stort set alle tømreropgaver. Her kan du læse mere om vores tømrerarbejde og se mere om hvad vi kan gøre for dig.

Spørgsmål? Kontakt os