Udskiftning af døre og vinduer

Skal du have nye døre og vinduer i din bolig? 
Så kan vi hos JF Montage hjælpe dig med at udskifte de nuværende vinduer og døre, med splinter nye.

Både døre og vinduer spiller en stor rolle i boligen eller sommerhusets visuelle udtryk, og derfor er det vigtigt at vælge nogle der passer til boligens stil.

Med mange års erfaring kan vi være behjælpelige med rådgivning og vejledning til at vælge de rette vinduer og døre. Når de er valgt, kan vi montere de nye i boligen. 

Vi holder til i Gelsted mellem Assens og Middelfart, men kører gerne ud og hjælper private og erhvervskunder rundt omkring på Fyn. 

Hvornår skal vinduer og døre udskiftes?

Årsagen til udskiftning af døre og vinduer kan være mange. 

Det kan være at vinduerne eller dørene er slemt plaget af råd og svamp, eller er blevet nedslidte efter mange års påvirkning af vind og vejr, og måske ikke længere kan holde tæt.

Det kan også være at vinduer og døre skal udskiftes, da de ikke længere passer ind og man ønsker at give det huset et nyt udtryk. 

Vi monterer naturligvis også nye døre og vinduer i nybyg, og kan i den forbindelse også være behjælpelig med alle andre tømreropgaver

Hvorfor udskifte gamle døre og vinduer?

At udskifte døre og vinduer i boligen kan være en god investering på den lange bane. Nye døre og vinduer holder nemlig mere tæt, og holder altså derfor bedre på varmen.

Det er derfor en god økonomisk investering for pengepungen, da varmeregningen reduceres. På samme tid er det også gavnligt for miljøet med et mindre varmeforbrug. 

Få professionel udskiftning af døre og vinduer

           Når vi udskifter og monterer nye døre og vinduer, er det med kvalitet for øje. Vi går op i detaljen, hvorfor du er sikret et resultat i højeste kvalitet, der kan holde i mange år.

Ønsker du at få en professionel tømrer til at udskifte og montere nye vinduer og døre i din bolig, sommerhus eller erhvervsbygning?

Så ring til os og hør mere på telefon: 22 42 50 10 eller send en besked til vores mail kontakt@jfmontagefyn.dk.

Spørgsmål? Kontakt os